Potetvafler

En lekker liten forrett eller kveldsrett.

Riv litt rå potet i vaffelrøren og stek sprø vafler som toppes med bacon og rømme. En lekker, liten forrett eller kveldsrett.

Riv litt rå potet i vaffelrøren og stek sprø vafler som toppes med bacon og rømme. En lekker, liten forrett eller kveldsrett. Foto: Foto: Synøve Dreyer

Publisert

(6-8 plater)

4 egg

4 dl melk

2 dl hvetemel

1 dl potetmel

1 ts salt

1 ts bakepulver

3 ss smeltet smør

5 middels store poteter

TIL SERVERING:

ca. 200 g stekt bacon

ruccolasalat

½ rødløk

rømme

Bland alle ingrediensene til vaffelrøren.

Skrell og riv potetene på grovt rivjern, klem ut vannet og bland potene i røren. La røren svelle i 15 min. Rør i den av og til, slik at ikke potetene blir misfarget.

Stek vaffelplater på høy varme.

Server med sprøstekt bacon, ruccola, finhakket rødløk og en klatt rømme.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag