Potetentré

Dill, lodderogn, rømme og kremfløte-ikke rart dette er godt.

Potetentré er fylt med godsaker.

Potetentré er fylt med godsaker. Foto: Foto: Marit S. Kvaale

Publisert

(6 porsjoner)

8 poteter

100 g sjampinjong

½ løk

2 ss smør

1 hvitløkfedd

1 ½ dl kremfløte

1 ts salt

ROGNKREM:

2 dl kremfløte

½ dl rømme

100 g lodderogn

frisk dill

Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver med en ostehøvel. Finhakk løk og sjampinjong. Rør sammen smør og presset hvitløk. Smør 6 porsjonsformer med hvitløksmøret. Legg potetskiver, løk og sjampinjong lagvis i formene. Bland salt og fløte og hell dette over potetene.

Stek potetformene i 30 min ved 200° midt i ovnen.

Visp fløten til krem og bland inn rømme og halvparten av lodderognen. Fordel dette på formene og pynt med resten av rognen og en liten bit frisk dill.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag