Potetbåter Cajun

Godt med krydder og sitron smaksetter potetbåtene.

Cajun-poteter smaker ekstra godt sammen med grillet eller stekt kjøtt, kylling eller fisk.

Cajun-poteter smaker ekstra godt sammen med grillet eller stekt kjøtt, kylling eller fisk. Foto: Foto: Marit S. Kvaale

Publisert

(4 porsjoner)

8 bakepoteter

1 sitron

2 rødløk

8 hvitløkfedd

4 laurbærblad

3 ss sitronsaft

4 ss vann

1 ss tomatpuré

salt og pepper

1 ts paprikapulver

1 ts chilipulver

1 ts tørket

provencekrydder

4 ss olivenolje

Del bakepotetene i mindre båter. Kok potetbåtene i lettsaltet vann i 3 min. La dem renne godt av. Legg potetbåtene i en langpanne sammen med sitron delt i båter, rødløk i biter, hvitløk og laurbær.

Bland sitronsaft, vann og tomatpuré i en liten bolle. Tilsett krydder og bland godt sammen. Vend krydderblandingen sammen med poteter og løk i langpannen slik at alt blir godt blandet.

Drypp over oljen og stek i ovn på 200° i ca. 40 min. Vend potetene ofte under stekingen.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag