Pølseform

Vår spennende pølseform er både lettvint og velsmakende.

Pølser kan varieres i det uendelige. På hverdager kan en deilig pølserett med alt i en form lages raskt og enkelt.

Pølser kan varieres i det uendelige. På hverdager kan en deilig pølserett med alt i en form lages raskt og enkelt. Foto: Foto: Anders Martinsen

Publisert

(4 porsjoner)

400 g falukorv, røkt kjøttpølse eller vossakorv

1 purre

1 grønn paprika

1 boks mais

1 boks hermetiske tomater

2 dl matfløte

1 ts salt

½ ts pepper

3 ts karri

100 g gulost

Skjær pølsen i skiver, vask og skjær purre og paprika i tynne strimler og hell av væsken fra maisen. Legg grønnsakene i en smurt ildfast form.

Hell over tomatene og matfløten. Krydre med salt, pepper og karri. Rør om. Legg på pølseskivene og strø til slutt over revet gul ost. Stek formen midt i ovnen ved 200° i ca. 20 min.

Server pølseformen med kokt pasta, fullkornris eller kokte poteter. En grønn salat smaker også godt til.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag