Pasta Fjordgløtt

Denne lettlagede pastaretten er full av deilige, sommerlige ingredienser. Nyt den!

Smak av sommer! Pasta Fjordgløtt passer perfekt til den varme årsiden.

Smak av sommer! Pasta Fjordgløtt passer perfekt til den varme årsiden. Foto: Anders Martinsen

Publisert Oppdatert

4 porsjoner

500 g pasta, f. eks. tagliatelle

1 rødløk

1 ss olje

3 dl crème fraîche

1 dl vann

1 ts sambal oelek

150 g sukkererter

250 g cherrytomater

300 g reker

salt og pepper

friske urter som basilikum, gressløk, dill

Kok pastaen slik det står på pakken. Fres løken i olje et par min. Tilsett crème fraîche, vann og sambal oelek. Rør om og kok i ca. 5 min.

Del sukkererter og tomater i mindre biter. Rens rekene og bland dem i sausen. Smak til med salt og pepper.

Legg nykokt pasta i en skål og tøm pastasausen over. Fordel tomater og sukkererter over. Dryss over rikelig med urter før servering. Godt brød hører også med.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag