Passer også som dessert!

Påskelapper med appelsin

Disse deilige lappene er perfekte til rolige morgener med langsomme frokoster.

NAM: Med litt sirup attåt og ferske appelsiner, blir dette et himmelsk måltid!

NAM: Med litt sirup attåt og ferske appelsiner, blir dette et himmelsk måltid! Foto: Svein Brimi

Publisert Oppdatert
NYDELIG: La deg friste!

NYDELIG: La deg friste! Foto: Svein Brimi

(Ca. 12 lap­per)

2 egg

1 dl suk­ker

1 ts top­pet va­nil­je­suk­ker

2 dl syr­net melk (cultura) na­tu­rell el­ler ke­fir

4 dl hve­te­mel

1 top­pet ts ba­ke­pul­ver

smør til ste­king

Visp sam­men egg, suk­ker og va­nil­je­suk­ker. Hell i mel­ken.

Rør for­sik­tig inn mel og ba­ke­pul­ver. Rør minst mu­lig. La rø­ren svel­le i ca. 15 min.

Stek lap­pe­ne i en ste­ke­pan­ne med litt smør ved mid­dels var­me. Snu dem når rø­ren stiv­ner på den ene si­den.

Ser­ver lap­pe­ne med ap­pel­sin, krem og ka­ra­mell­saus.

PÅSKEMAT: I Hjemmet uke 11 får du flere deilige påskeoppskrifter, som disse fylte avokadoene.

PÅSKEMAT: I Hjemmet uke 11 får du flere deilige påskeoppskrifter, som disse fylte avokadoene. Foto: Svein Brimi

Les også:

Konfektkake med kokos og bringebær

Fargerik og frisk ostekake

Sjokoladedrøm

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. Foto: Gry Traaen

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning