Ostevaffel med brie

En himmelsk liten munnfull.

Nystekt vaffel med lun brie og ripsgelé.

Nystekt vaffel med lun brie og ripsgelé. Foto: Foto: Synøve Dreyer

Publisert

(6-8 plater)

4 egg

150 g smør

Ca. 300 g mel

4 ss sukker

ca. 4 dl melk

litt salt

200 g brie

6 ts ripsgelé

melis

Smelt smøret og avkjøl det litt. Bland alle ingrediensene til røren og la den hvile i minst 15 min.

Stek den første vaffelen og legg til side. Stek den neste til den er nesten ferdig, legg på en skive brie på hvert hjerte. Legg den første vaffelen oppå og klem vaffeljernet sammen slik at osten smelter.

Skjær vaffelplatene i mindre hjerter. Server med et lite dryss melis og ripsgelé eller annet syltetøy.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag