Oppskrift: Hjemmelaget riskrem

Så enkelt - og aller best

Riskrem hører julen til, og den blir ikke bedre enn den som du lager selv! Heldigvis er det enkelt å trylle frem denne tradisjonelle desserten.

Hjemmelaget riskrem: Her kommer virkelig den deilige fløtesmaken frem.

Hjemmelaget riskrem: Her kommer virkelig den deilige fløtesmaken frem. Foto: Svein Brimi

Publisert Oppdatert

Riskrem servert på tradisjonelt vis, med fyldig, rød saus, er ofte punktum etter en deilig julemiddag. Her får du oppskriften som garantert bringer tilbake barndommens beste juleminner.

Har du lyst på en annen variant av den røde sausen kan du lage riskrem med saus av frosne bær.

Vil du lage  mormors pepperkakehus fra grunnen av, så får du oppskriften av oss.

HJEMMET - best på mat!

Riskrem

Hjemmelaget riskrem med rød saus fra bladet Hjemmet.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

0.5 kg risengrøt

4 ss Sukker

1 ts Vaniljesukker

3 dl Kremfløte

2 dl Husholdningssaft

3 dl Vann

1 ss Potetmel

2 ss Vann

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. Foto: Foto: Astrid Valler

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

Samleside: Flere kakeoppskrifter fra Hjemmet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning