Saftig fristelse med kaffe
Mokkamuffins
Bakverk med kaffe slår aldri feil! Her har du oppskrift på sjokolademuffins med kaffe i røren. De er nydelige nystekte med litt vispet krem.
Ca. 12 stk.
200 g smør
100 g sukker
250 g hvetemel
1 ss kakaopulver
2 ts bakepulver
1 plate kokesjokolade
1 dl espressokaffe
1 dl lettrømme
Rør smør og sukker til en luftig krem. Grovhakk sjokoladen. Tilsett de øvrige ingrediensene litt etter litt til det blir en jevn deig.
Fordel deigen i store muffinsformer. Stekes midt i ovnen på 180° i ca. 15 min. De kan gjerne være litt rå i midten. Hvis du vil ha dem gjennomstekt, stekes muffinsene litt lenger.
Server dem gjerne nystekte med litt vispet krem til.
Denne saken ble første gang publisert 09/11 2009, og sist oppdatert 05/05 2017.