Makaronigrateng

Alt i ett! Gode grønnsaker, pølser og makaroni under et dekke av smeltet gul ost. Like god til middag som til kvelds.

Deilig makaronigrateng med pølser.

Deilig makaronigrateng med pølser. Foto: Foto: Astrid Hals, Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Publisert

(4 porsjoner)

100 g falukorv

litt oppskåret brokkoli og purre eller andre grønnsaker

¼ pakke makaroni

2 egg

2 dl melk

salt og pepper

100 g revet ost

ev. hakket timian

Varm stekeovnen til 230-250°. Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kjele. Tilsett makaroni og grønnsaker og la det koke i knapt 5 min. La makaroni og grønnsaker renne av. Ha dem i en ildfast form. Tilsett oppskåret falukorv, revet ost og egg vispet med melk, salt og krydder.

La formen stå midt i ovnen i ca. 10 min til eggestanden er stivnet. Server med godt brød og en grønn salat til.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag