Luksus-rösti

Denne röstivarianten er sprø og lekker med et lite dryss parmesan.

Prøv luksusvarianten av rösti.

Prøv luksusvarianten av rösti. Foto: Foto: Marit S. Kvaale

Publisert

(4 porsjoner)

½ kg poteter

1 ss smør eller margarin

2 ss olivenolje

5 sjalottløk

100 g bacon

1 dl matfløte

2 ss hakket kruspersille

2 ss nyrevet parmesan

1 ts salt

½ ts nykvernet pepper

Kok potetene 5-10 min slik at de blir litt møre. Riv potetene på rivjern. Brun smøret sammen med olivenolje i stekepannen og ha i finhakket sjalottløk og bacon skåret i småbiter. La det steke i noen minutter før du tilsetter potetmassen, fløte, kruspersille og revet parmesan. Strø på salt og pepper. Bland godt og la röstien steke i ca. 10 minutter på middels varme. Bruk et stort lokk til å snuröstien. La den stekevidere et par min.

Serveres med dryss av parmesan og friske urter.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag