Grillet kylling med lun salat

Lettvint sommermiddag

Denne deilige sommerretten ordner du på et kvarter en solskinnsdag du får lyst til å servere middagen i hagen eller på verandaen.

Grillet kylling smaker deilig med en lun, men knasende sprø salat til.

Grillet kylling smaker deilig med en lun, men knasende sprø salat til. Foto: Foto: Alf Børjesson/egg.no

Publisert Oppdatert

4 porsjoner

1 grillet kylling

SALAT:

1 rød paprika

6 friske asparges

1 rødløk

2 stilker stangselleri

1 grønt eple

1 ss olje

2 ss nøtte- og frøblanding til salater

flaksalt

  • Del kyllingen i biter og legg dem i en ildfast form.
  • Varm dem i stekeovn på nederste rille ved 200 ° i ca. 15 min.
  • Del grønnsakene i staver eller biter og stek dem i stekepanne med olje i 2-3 min. Ikke stek for lenge, for grønnsakene smaker best når de er knasende sprø.
  • Dryss over nøttemiks og flaksalt.
  • Legg kyllingbitene og grønnsakene på en tallerken og server med kokt ris og søt chilisaus eller pesto ved siden av.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning