Grillet kylling med lun salat

Lettvint sommermiddag

Denne deilige sommerretten ordner du på et kvarter en solskinnsdag du får lyst til å servere middagen i hagen eller på verandaen.

Grillet kylling smaker deilig med en lun, men knasende sprø salat til.

Grillet kylling smaker deilig med en lun, men knasende sprø salat til. Foto: Foto: Alf Børjesson/egg.no

Publisert Oppdatert

4 porsjoner

1 grillet kylling

SALAT:

1 rød paprika

6 friske asparges

1 rødløk

2 stilker stangselleri

1 grønt eple

1 ss olje

2 ss nøtte- og frøblanding til salater

flaksalt

  • Del kyllingen i biter og legg dem i en ildfast form.
  • Varm dem i stekeovn på nederste rille ved 200 ° i ca. 15 min.
  • Del grønnsakene i staver eller biter og stek dem i stekepanne med olje i 2-3 min. Ikke stek for lenge, for grønnsakene smaker best når de er knasende sprø.
  • Dryss over nøttemiks og flaksalt.
  • Legg kyllingbitene og grønnsakene på en tallerken og server med kokt ris og søt chilisaus eller pesto ved siden av.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag