Lettvint og mettende middagssalat

En lekker og mettende middagssalat lager du på under 20 minutter. Hemmeligheten er gode råvarer og et stort fat!

En lekker og mettende middagssalat er blant våre forslag til raske og lekre sommerretter.

En lekker og mettende middagssalat er blant våre forslag til raske og lekre sommerretter. Foto: Marit Kvaale

Publisert Oppdatert

(4 porsjoner)

1 blandet salat (ca. 1 l)

1 rødløk

1 boks cherry­tomater

100 g jordbær

1 boks hermetiske artisjokkhjerter

10 sorte oliven

150 g parmaskinke eller annen spekeskinke

150 g salami

10 kapersmed stilk

50 g parmesanost

TILBEHØR:

brød

balsamicoeddik

olivenolje

* Vask og riv salaten. Skrell rødløken og skjær den i tynne skiver. Del cherrytomatene i to og jordbærene i fire. Del artisjokkhjertene i to og la dem renne av på et kjøkkenpapir. Anrett salaten på et stort fat. Begynn med salat, legg på skinke, salami og artisjokkhjerter, og legg til slutt på rødløkskiver, jordbær, oliven og kapers. Høvle til slutt over flak av parmesan.

Server med god olivenolje, balsamicoeddik og et godt brød.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag