Laksefilet med dampede grønnsaker

Laksefilet med dampede grønnsaker.

Laksefilet med dampede grønnsaker. Foto: Foto: Svein Brimi

Publisert

(én porsjon)

1 stor (dvs. 150 g) laksefilét

1 dl blomkål i små bunter

1 dl brokkoli i små bunter

1 dl grønne bønner

2 ss lettrømme

2 ss gressløk

saften av ¼ sitron

Damp/ trekk fiskefiléten i 10-15 minutter (til fiskekjøttet er ferdig)

Damp/kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er passe møre, men ikke for myke.

Bland sammen rømme, gressløk og sitron og server blandingen som dressing.

Tilbake til hovedsaken: Maten som gir deg et slankere og friskere liv

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag