Helt sprøtt

Lag dine egne knekkebrød, det blir både sprøtt og godt!

Deilige havreknekkebrød! I Hjemmet nr. 21/2013 får du flere oppskrifter både på knekkebrød og andre smakfulle godbiter.

Deilige havreknekkebrød! I Hjemmet nr. 21/2013 får du flere oppskrifter både på knekkebrød og andre smakfulle godbiter. Foto: Tove Hertzberg

Publisert Oppdatert

LISES HAVREKNEKKEBRØD



Ca. 30 stk. 13hj21matsideFaksimile.JPG

2 dl grov sammalt hvete
2 dl havregryn
2 dl havrekli
2 dl sesamfrø
2 dl solsikkefrø
1 dl linfrø
1 dl kruskakli
1 ts salt
7 dl vann
¿Bland alle ingrediensene i en bolle. La røren stå og svelle i 10 min. før den strykes utover to bakepapirkledde stekeplater.
Stek knekke-brødene i ovnen ved 170° i 45-60 min. Etter 15 min. tas de ut og rutes opp med en spiss kniv eller et pizzahjul. Stek videre til de er helt tørre og sprø. Slipp ut damp underveis.
Oppbevares i åpen boks.

 

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag