Grønnsakspuré

Publisert

1 blomkålhode

¼ sellerirot

½ brokkoli

1 teskje fersk ingefær (skrell ingefæren og kutt opp i små biter)

4 ss fløte eller olje

Salt og nykvernet pepper

Kok alle grønnsakene i minst 5 minutter. Brokkolien kan gjerne koke kortere enn de andre grønnsakene. Hell av vannet og ha grønnsakene og resten av ingrediensene i en kjøkkenmikser. Kjør mikseren til du har fått en jevn puré.

Dette er en super måte å få i seg masse grønnsaker på og fungerer fint som en erstatning for potetmos og andre former for poteter. Perfekt til kjøttkaker, biff og andre typer kjøtt.

Tilbake til hovedsaken: Maten som gir deg et slankere og friskere liv

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag