Godt på grillen!

Hjemmets matmedarbeidere serverer masse lekre oppskrifter og gode grilltips i Hjemmet nr. 27. Her får du smakebiter.

Glem de tynne, ferdigkjøpte hamburgerne fra butikken! Lag dine egne, saftige burgere. Husk å trykke hull i midten for at de skal bli gjennomstekt.

Glem de tynne, ferdigkjøpte hamburgerne fra butikken! Lag dine egne, saftige burgere. Husk å trykke hull i midten for at de skal bli gjennomstekt. Foto: Synøve Dreyer

Publisert Oppdatert

Grillburger de lux

(10 stk.) 13hj27BilagForside.JPG

800 g kjøttdeig
800 g karbonadedeig
5 ts salt
3 ts sort pepper
4 dl vann
ca. 45 g potetmospulver

TILBEHØR:


10 skiver hvitost
10 store hamburgerbrød
1 rapidsalat
4 tomater
½ slangeagurk
hvitløkdressing
¿Bland kjøttdeig og karbonadedeig i en stor bolle. Tilsett salt og pepper, elt godt sammen, Tilsett litt og litt vann, elt med hendene. Tilsett potetmospulver og bland godt sammen, tilsett eventuelt mer vann.
Form 10 like store hamburgere. Trykk et hull i midten av hver burger slik at den blir gjennomstekt. Grill på sterk varme ca. 5 min. på hver side. Ha ost på det siste minuttet. Bruk gjerne lokket.
La gjestene komponere sin egen burger: Sett frem salat, ketchup, sennep, barbecuesaus, løkringer, ost, skiver av maiskolber, stekte potetbåter og sylteagurk.

13hj27FaksimileBilag2.JPG

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag