Koselig julegave!

Glutenfrie sandnøtter

Disse sandnøttene er de første julekakene som blir borte på kakefatet!

POPULÆRE: Klassiske sandnøtter smaker godt sammen med te, og er superenkle å lage. Kjøp noen fine bånd og poser og vips har du fine julegaver også!
POPULÆRE: Klassiske sandnøtter smaker godt sammen med te, og er superenkle å lage. Kjøp noen fine bånd og poser og vips har du fine julegaver også! Foto: Svein Brimi
Sist oppdatert

(Ca. 60 stk.)

150 g smør

150 g suk­ker

2 egg

500 g po­tet­mel

3 ts va­nil­je­suk­ker

3 ts ba­ke­pul­ver

Rør smør og suk­ker til det er hvitt. Rør inn sam­men­pis­ket egg og sikt der­et­ter inn det tør­re.

Ar­beid dei­gen sam­men og la den stå en ti­mes tid før ut­ba­king.

Trill ut pøl­ser av dei­gen og del opp i små em­ner som tril­les ut til små ku­ler.

Stek ka­ke­ne midt i ov­nen ved 180° i 8–10 mi­n.

VÅRE BESTE JULEKAKER: I Hjemmet uke 48 får du et herlig julekakebilag med på kjøpet. Her har vi samlet 14 sorter, både nye favoritter og kjente klassikere, som smultringene på bildet.
VÅRE BESTE JULEKAKER: I Hjemmet uke 48 får du et herlig julekakebilag med på kjøpet. Her har vi samlet 14 sorter, både nye favoritter og kjente klassikere, som smultringene på bildet. Foto: Svein Brimi

Les også:

Pepperkakemuffins med blåmuggost

Hjemmelaget riskrem

Mor Monsen: Perfekt å ha på lur i fryseren

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad.
Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. Foto: Gry Traaen

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

Denne saken ble første gang publisert 20/11 2015, og sist oppdatert 02/05 2017.

Les også