Fruktfylt kake
Denne fruktfylte kaken får fort bein å gå på.
(Ca. 10 stykker)
2 egg
50 g sukker
50 g hvetemel
1/2 ts bakepulver
DYNKING:
1/2 dl fruktjuice eller fruktlake
FYLL:
5 dl vanilijekrem
5 dl friske bær eller frukt
PYNT:
1 dl sitronmelisse
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt i mel og bakepulver og bland alt forsiktig med en slikkepott.
hell røren i en smurt og melstrødd paiform, 22-24 cm.
Stek sukkerbrødet i ovnen på nederste rille ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Avkjøl sukkerbrødet, dynk det med juice eller lake og fyll det med vaniljekrem og frukt i biter og/eller bær. Pynt topplaget med krem og bær.
Denne saken ble første gang publisert 26/03 2009, og sist oppdatert 05/05 2017.