Fruktfylt kake

Denne fruktfylte kaken får fort bein å gå på.

Nydelig og frisk kake.
Nydelig og frisk kake. Foto: Foto: Tine mediesenter
Sist oppdatert

(Ca. 10 stykker)

2 egg

50 g sukker

50 g hvetemel

1/2 ts bakepulver

DYNKING:

1/2 dl fruktjuice eller fruktlake

FYLL:

5 dl vanilijekrem

5 dl friske bær eller frukt

PYNT:

1 dl sitronmelisse

Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt i mel og bakepulver og bland alt forsiktig med en slikkepott.

hell røren i en smurt og melstrødd paiform, 22-24 cm.

Stek sukkerbrødet i ovnen på nederste rille ved 175 grader i ca. 20 minutter.

Avkjøl sukkerbrødet, dynk det med juice eller lake og fyll det med vaniljekrem og frukt i biter og/eller bær. Pynt topplaget med krem og bær.

Denne saken ble første gang publisert 26/03 2009, og sist oppdatert 05/05 2017.

Les også