Fiskesuppe

Publisert

(én porsjon)

150 g ørret eller annen fet fisk (laks, kveite, makrell, sild, breiflabb)

2 dl brokkoli i små bunter

½ gulrot i biter

½ dl purre i biter

½ dl løk i biter

2 ss yoghurt naturell

1 ss tomatpuré

1 ss olivenolje

4 dl vann

salt, pepper og annet krydder etter smak

Pisk sammen vann, yoghurt, tomatpuré, olivenolje og krydder.

Kok opp, tilsett de oppkuttede grønnsakene og fisken til slutt.

La det trekke/småkoke i 10 til 15 minutter til grønnsakene og fisken er gjennomkokt /passe mør.

Tilbake til hovedsaken: Maten som gir deg et slankere og friskere liv

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag