Festgryte med kyllinglår

Kylling er populær servering både til hverdag og fest. Prøv denne gode gryten, som er veldig enkel å lage.

Kylling kan brukes på så mange måter, vi anbefaler gjerne å prøve denne varianten her.

Kylling kan brukes på så mange måter, vi anbefaler gjerne å prøve denne varianten her. Foto: Foto: Synøve Dreyer, Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Publisert

(4 porsjoner)

6 kyllinglår

2 ss hvetemel

salt og pepper

2 ss olivenolje

4 sjalottløk

3 dl kyllingbuljong

aspargesbønner

4 ss crème fraîche

1 ss hakket estragon

Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Vend kyllingstykkene i hvetemel iblandet salt og pepper.

Varm olje i en panne og stek kyllingen pent brun. Ha i løken og la den steke et par min til den begynner å bli litt myk. Tilsett kyllingkraft som er rørt sammen med crème fraîche, og kok opp. La kyllingen småkoke i ca. 20 min, eller til lårstykkene er møre.

Dryss hakket estragon over før servering. Server festgryten med aspargesbønner og kokte poteter.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag