Festgryte med kyllinglår
Kylling er populær servering både til hverdag og fest. Prøv denne gode gryten, som er veldig enkel å lage.
(4 porsjoner)
6 kyllinglår
2 ss hvetemel
salt og pepper
2 ss olivenolje
4 sjalottløk
3 dl kyllingbuljong
aspargesbønner
4 ss crème fraîche
1 ss hakket estragon
Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Vend kyllingstykkene i hvetemel iblandet salt og pepper.
Varm olje i en panne og stek kyllingen pent brun. Ha i løken og la den steke et par min til den begynner å bli litt myk. Tilsett kyllingkraft som er rørt sammen med crème fraîche, og kok opp. La kyllingen småkoke i ca. 20 min, eller til lårstykkene er møre.
Dryss hakket estragon over før servering. Server festgryten med aspargesbønner og kokte poteter.
Denne saken ble første gang publisert 13/08 2010, og sist oppdatert 06/05 2017.