Chili med kylling

En lettvint og velsmakende rett.

Chili con chicken.

Chili con chicken. Foto: Foto: Tine

Publisert Oppdatert

(4 porsjoner)

350 g kjøttdeig av kylling

2 båter hvitløk

1 ss smør

1 boks hermetiske tomater

1 ts chilipulver

1 kjøttbuljongterning

1 boks hvite bønner

1 dl persille

3 dl matyoghurt

½ ss hvetemel

Rens og hakk hvitløken. Stek kjøttdeigen i smør i en stekepanne. Legg i hvitløken og la den frese med. Ha alt over i en gryte.

Tilsett hakkede tomater, chilipulver og smuldret buljongterning.

Skyll bønnene og la dem renne av litt. Bland bønnene i gryten og la alt koke 2-3 min.

Rør i hakket persille og halvparten av yoghurten blandet med hvetemelet.

Kok raskt opp og server med salat og resten av matyoghurten.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag