Chili med kylling

En lettvint og velsmakende rett.

Chili con chicken.
Chili con chicken. Foto: Foto: Tine
Sist oppdatert

(4 porsjoner)

350 g kjøttdeig av kylling

2 båter hvitløk

1 ss smør

1 boks hermetiske tomater

1 ts chilipulver

1 kjøttbuljongterning

1 boks hvite bønner

1 dl persille

3 dl matyoghurt

½ ss hvetemel

Rens og hakk hvitløken. Stek kjøttdeigen i smør i en stekepanne. Legg i hvitløken og la den frese med. Ha alt over i en gryte.

Tilsett hakkede tomater, chilipulver og smuldret buljongterning.

Skyll bønnene og la dem renne av litt. Bland bønnene i gryten og la alt koke 2-3 min.

Rør i hakket persille og halvparten av yoghurten blandet med hvetemelet.

Kok raskt opp og server med salat og resten av matyoghurten.

Denne saken ble første gang publisert 12/12 2008, og sist oppdatert 05/05 2017.

Les også