By på omelett

Ingen grunn til å la påleggs- og osterester gå til spille når du kan diske opp med en fristende omelett!

En fristende omelett faller alltid i smak!

En fristende omelett faller alltid i smak! Foto: Eva Brænd/Tine

Publisert Oppdatert

Har du osterester, middagsrester eller pålegg du trenger å få brukt opp, er en omelett tingen. Server omeletten til en sen søndagsfrokost, til lunsj eller som en kveldsrett. Med rikelig tilbehør har du også middagen i boks.

 

4 porsjoner 14hj5FaksimileMatstoff.JPG
8 egg
8 ss vann
¼ ts salt
2 ss smør til steking
8 skiver skinke
120 g gulost, revet
Visp sammen egg, vann og salt. Smelt en bit av smøret i stekepannen, til det freser. Hell i ¼ av eggeblandingen og stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med pannen.
Legg på to skiver skinke og ¼ av osten når omeletten begynner å bli ferdig. Brett den dobbelt, og hvelv den over på en tallerken. Gjenta for de tre neste omelettene.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag