Brokkoligrateng

Sist oppdatert

1 lite blomkålhode

1 liten brokkoli

Salt

1 dl yoghurt naturell/kesam/rømme

125 g raspet cheddarost/annen ost

1 ts grovkornet sennep

2 ss grove brødsmuler/knekkbrødsmuler

Salt

Nymalt svart pepper

Brokkolien og blomkål deles i små buketter og kokes i lettsaltet vann i 10 minutter til de er knapt myke. Ta alt opp i et dørslag og la det renne godt av og legg bukettene i en ildfast form. Bland yoghurten, osten og sennep i en bolle, smak til med pepper og fordel blandingen over blomkål og brokkoli. Dryss grove brødsmuler oppå sausen. Formen settes i ovnen og sett på grillelementet. La den stå til den er gyllenbrun og boblende. Serveres varm.

Tilbake til hovedsaken: Maten som gir deg et slankere og friskere liv

Denne saken ble første gang publisert 07/10 2010, og sist oppdatert 06/05 2017.

Les også