Blomkål med bacon



(4 porsjoner)

1 stort blomkålhode

2 pk. bacon

SAUS:



1½ dl fløte

1½ dl melk

1 beger/tube smøreost med baconsmak

frisk persille

 

Fjern den grønne stilken på blomkålhodet. Kok hele blomkålen mør i lettsaltet vann.

Stek bacon, enten i panne eller i ovn. (Legg bacon på et stekebrett og stek det i 10-15 min ved 225°.)

Lag saus ved å varme fløte, melk og ost i en kjele.

Hell av vannet på blomkålen og legg blomkålen på et fat/ildfast form.

Hell over sausen og topp med sprøstekt bacon og finhakket persille. Serveres med kokte poteter.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!