125 g meierismør

2½ dl sukker

7½ dl hvetemel

2 ts bakepulver

2 ts kardemomme

1½ dl rosiner

3 dl melk

TOPP:

perlesukker

PYNT:

melis

*Rør smør og sukker til lett og luftig smørkrem. Bland det tørre med rosinene. Rør melken og det tørre inn i smørkremen slik at det blir en glatt røre.

Fordel røren i en bakepapirkledd, liten langpanne, 25 x 35 cm, og strø over perlesukker.

Stek kaken i nedre del av ovnen ved 175° i ca. 35 min. Kjenn med en kakepinne om kardemommekaken er ferdig.

Skjær kaken i snipper og dryss over siktet melis før servering.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!