8-10 biter

300 g squash

4 egg

125 g sukker

4 ss solsikkeolje

50 g hakkede pekannøtter

eller valnøtter

175 g hvetemel

100 g fin sammalt hvete

2 ts bakepulver

1 ss malt kanel

½ dl melk

GLASUR:

125 g kremost naturell

3 ss melis

1 ss limesaft

1 lime

Grovriv squashen og klem ut så mye vann av den som mulig. Bland den med sammenvispede egg, sukker, olje og nøtter. Sikt alt det tørre og bland det inn i resten. Hell røren i en smurt springform (24 cm) med bakepapir i bunnen.

Stek kaken midt i ovnen ved 175° i ca. en time. Sjekk at kaken er ferdig med en tynn trepinne.

Avkjøl kaken på rist.

Rør sammen glasuren og smør den over kaken. Pynt kaken med hele pekannøtter og revet limeskall.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!