(én porsjon)

120 g rent biffkjøtt (eller svin/viltkjøtt)

1/4 liten aubergine i biter

1 dl squash i biter

1 dl rød paprika i strimler

¼ løk i strimler

1 dl sopp i biter

2 ss rømme

Skjær aubergin i skiver og strø salt og kryst noen dråper sitron over. La det stå i 15 minutter, og press ut vannet.

Krydre og stek biffen i litt meierismør.

Hakk grønnsakene i biter og stek den sammen med biffkjøttet de siste 10 min. til grønnsakene er passe myke og kjøttet er gjennomstekt.

Server med rømme som dressing

Tilbake til hovedsaken: Maten som gir deg et slankere og friskere liv

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!