6-8 biter

4 egg

1 ½ dl sukker

4 dl kremfløte

8 plater gelatin

1 dl skogsbærsyltetøy

1 dl jordbærsyltetøy

1 pk. ladyfingerkjeks

friske bær

1 dl gelésukker, multi

20 g hvit sjokolade

Bløt gelatinen i kaldt vann i 5 min. Klem ut vannet og løs opp gelatinen i ca. 1/2 dl kokende vann. Rør til all gelatinen er oppløst.

Visp eggedosis av egg og sukker.

Visp fløten stiv og fold den inn i eggedosisen sammen med syltetøyet. Rør inn lett avkjølt gelatin.

Dekk bunnen av en springform (22 cm i diameter) med plastfilm. Sett fingerkjeksene på høykant tett i tett rundt kanten. La fromasjen stivne litt før du heller fromasjen i formen. La den stå kaldt i minst fire timer, helst natten over.

Pynt med friske bær og pensle over med gelésukker oppløst i kokende vann. Høvle over hvit sjokolade like før servering. Ekstra lekkert blir det om du knyter et dekorativt bånd rundt kaken og pynter med noen små, spiselige blomsterskudd.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!