(4 porsjoner)

100 g falukorv

litt oppskåret brokkoli og purre eller andre grønnsaker

¼ pakke makaroni

2 egg

2 dl melk

salt og pepper

100 g revet ost

ev. hakket timian

Varm stekeovnen til 230-250°. Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kjele. Tilsett makaroni og grønnsaker og la det koke i knapt 5 min. La makaroni og grønnsaker renne av. Ha dem i en ildfast form. Tilsett oppskåret falukorv, revet ost og egg vispet med melk, salt og krydder.

La formen stå midt i ovnen i ca. 10 min til eggestanden er stivnet. Server med godt brød og en grønn salat til.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!