(4 porsjoner)

6 kyllinglår

2 ss hvetemel

salt og pepper

2 ss olivenolje

4 sjalottløk

3 dl kyllingbuljong

aspargesbønner

4 ss crème fraîche

1 ss hakket estragon

Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Vend kyllingstykkene i hvetemel iblandet salt og pepper.

Varm olje i en panne og stek kyllingen pent brun. Ha i løken og la den steke et par min til den begynner å bli litt myk. Tilsett kyllingkraft som er rørt sammen med crème fraîche, og kok opp. La kyllingen småkoke i ca. 20 min, eller til lårstykkene er møre.

Dryss hakket estragon over før servering. Server festgryten med aspargesbønner og kokte poteter.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!