(4 porsjoner)

1 issalat

1 grillet kylling

1 bunt reddiker

2 avokado

200 g Jarlsberg revet

1 dl valnøttkjerner

KARRIDRESSING:

2 dl matyoghurt eller lettrømme

2 ts karri

Bryt salaten i grove biter og skyll den. Rens kyllingen for ben og skjær i mindre biter, eller bruk ferdig salatkylling i biter. Skyll og skjær reddikene i båter. Del, ta ut steinene, og skjær avokadoene i mindre biter.

Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak den godt til med salt og eventuelt ørlite sukker. Legg alle salatingrediensene pent i en salatbolle eller legg dem i "felter" på et fat.

Server dressingen og godt brød til salaten.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!