6 eggehviter

2½ dl sukker

100 g valnøtter

30 Ritz-kjeks

FYLL:

3 dl kremfløte

2 ss sukker

1 ts vaniljesukker

20 jordbær

Visp eggehvitene stive og tilsett sukkeret litt etter litt. Knus nøtter og kjeks i en food processor til det er finsmuldret.

Bland forsiktig nøtteblandingen i marengsen og ha den i en smurt form, 24 cm i diameter. Stek kaken nederst i ovnen ved 175° i ca. 30 min og avkjøl på rist.

Visp fløten til krem og smak den til med litt sukker og vaniljesukker.

Fordel kremen over den avkjølte kaken.

Pynt med jordbær.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!