4 porsjoner

8 kamskjell

½ ss rapsolje

½ ts maldonsalt

½ ts malt hvit pepper

200 g rå blomkål

½ båt hvitløk

4 ss kremfløte

salt og hvit pepper

1 ss soyasaus

6 egg

8 salatblader

2 ss gressløk

Hardkok eggene. Avkjøl og skrell dem. Grovhakk både hvite og plomme. Kok blomkål og hvitløk myke i vann. La dem renne godt av. Kjør det i en food processor med fløte til en glatt røre. Smak til med salt og pepper.

Pensle kamskjell med olje, varm opp en grillpanne. Salt og pepre skjellene og grill dem et par minutter på hver side.

Fordel varm blomkål-crème på 4 tallerkener. Hell litt soyasaus rundt. Fordel hakket egg over. Pynt med salatblader, legg på kamskjell og dryss gressløk over til slutt.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!