4 porsjoner

100 g peanøtter

3 ss brunt sukker

200 g eggnudler

200 g brokkoli

1 boks hermetiske vannkastanjer

200 g bønnespirer

200 g sjampinjong

2 løk

2 hvitløkfedd

2 ss frisk ingefær

2 ss solsikkeolje

6-8 ss soyasaus

Grovhakk peanøttene. Smelt sukkeret i en varm wokpanne, tilsett nøttene og la dem bli karamelliserte.

Kok eggnudlene etter anvisning på pakken.

Del brokkolien i mindre buketter. Hell av vannet fra vannkastanjene. Del soppen i mindre biter. Skrell og del løken i tynne båter. Finhakk hvitløk og frisk ingefær.

Varm opp oljen i en wokpanne og ha i løk og hvitløk. Tilsett de øvrige grønnsakene og stek i 10 min under stadig omrøring. Tilsett eggnudlene og vannkastanjene, la det bli gjennomvarmt før soyasausen røres inn.

Dryss over peanøttene like før servering.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!