4 porsjoner

3 kyllingfileter

1 boks hvite bønner

1 stor løk

3 hvitløkfedd

2 gulrøtter

4 stilker selleri

3 ss olivenolje

1 ts karri

1 boks tomater

1 l vann

3 hønsebuljongterninger

4 ss pesto

50 g parmesan

Skjær løk, gulrøtter og selleri i små biter og fres det blankt i olje tilsatt finhakket hvitløk.

Skjær kyllingkjøttet i biter og stek det raskt i olje tilsatt karri. Kok ut pannen med vannet tilsatt buljongterningene. Ha alt i en kjele og smak godt til med salt og pepper. La suppen koke til gulrøttene er knapt møre.

Server suppen rykende varm med god pesto, rikelig med revet parmesan og godt brød til.

Godt brød setter prikken over i-en ved et godt suppemåltid. Det kan lønne seg å velge et brød uten for mange smakstilsetninger, som for eksempel dette landbrødet bakt på rug og durumhvete.

Godt brød setter prikken over i-en ved et godt suppemåltid. Det kan lønne seg å velge et brød uten for mange smakstilsetninger, som for eksempel dette landbrødet bakt på rug og durumhvete. © Foto: Anders Martinsen

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!