(4 porsjoner)

1 kg grytekjøtt av lam

1 kg potet

500 g kålrot

500 g gulrot

ca. 1½ l vann

2 ts salt

1 ts pepper

Del kjøttet i passe store stykker, ca. 3x4 cm.

Del grønnsakene i passe store biter, ca. 2x2 cm.

Ha kjøtt og grønnsaker i en kjele. Hell på vann til det dekker og kok til kjøttet er passe mørt, ca. 45 min. (Husk at kjøttet skal trekke rett under kokepunktet, ikke fosskoke!) Smak til med salt og pepper.

Server kjøttmølja rykende varm i store, dype tallerkener med flatbrød ved siden av. Bløt flatbrødet i møljekraften.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!