(4 porsjoner)

10-12 poteter

½ bukett brokkoli

1 ss smør

2 dl matyoghurt

1 ts salt

1 ts sukker

½ ts pepper

600 g torskefilet

1 ts salt

½ ts pepper

8 skiver bacon

Skrell og skjær potetene i mindre biter. Kok potetene til de er møre. Skjær brokkolien i mindre biter. La den koke med potetene de siste minuttene. Hell av vannet og damp grønnsakene i ett minutt. Mos poteter og brokkoli og tilsett smør og matyoghurt. Smak til med salt, sukker og pepper.

Skjær torskefileten i fire like store biter og dryss på salt og pepper. Surr et par baconskiver rundt hver filet og legg dem i en ildfast form. Stek fisken midt i ovnen ved 250° i ca. 10 min.

Server fisken med potet- og brokkolimos. Smørdampede gulrøtter smaker også godt til.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!