(4 porsjoner)

400 g kyllingkjøttdeig

1 ts salt

¼ ts pepper

1 ts tørket timian

RÖSTI:

500 g poteter

1 løk

salt og kvernet pepper

TILBEHØR:

3 blader hodesalat

2 tomater

¼ slangeagurk

2 ss revet hvitost

Bland kjøttdeigen med salt, pepper og timian.

Form til fire karbonader og stek dem 3-4 min på hver side til de er gjennomstekt.

Riv potetene, og bland med finhakket løk, salt og pepper. Stek små potetlapper noen minutter på hver side i en stekepanne.

Server kyllingkarbonadene med rösti, salat, agurk og tomat. Dryss eventuelt litt ost på toppen.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!