Kyllingfilet med bacon

Myk brie og bacon setter herlig smak på den grillede kyllingfileten. Serverer du bakte grønnsaker ved siden av, kan dette virkelig bli en favoritt!

Lekker kyllingfilet fylt med myk brie og bakte grønnsaker smaker fortreffelig!
Lekker kyllingfilet fylt med myk brie og bakte grønnsaker smaker fortreffelig! Foto: Foto: Anders Martinsen
Sist oppdatert

Serveringstips

Rømmedressing, bakt løk, sjampinjong og paprika i foliepakker.

(4 porsjoner)

4 kyllingfileter

200 g brie

8 skiver bacon

frisk timian

salt og pepper

Skjær en lomme i kyllingfileten og legg en skive brie og litt timian inni. Ha på litt salt og pepper og surr med bacon. Legg fileten på grillen og la den grilles i ca. 10 min. Bon appétit!

Denne saken ble første gang publisert 20/06 2009, og sist oppdatert 05/05 2017.

Les også