4 porsjoner

100 g bacon

2 kyllingfileter

1 hode frisésalat

1-2 hoder hjertesalat

eller sikorisalat

10-12 cherrytomater

(røde eller gule)

2-3 skiver daggammelt brød

ca. 50 g chèvre

DRESSING:

3 ss rødvinseddik

6-7 ss olivenolje

salt

pepper

Stek baconskivene og la dem renne av på kjøkkenpapir. Stek kyllingfiletene i baconfettet og krydre med salt og pepper. La dem få hvile litt før de skjæres i skiver.

Vask og tørk salaten og riv den grovt. Legg den utover på et stort fat sammen med tomatene.

Legg biter av chèvre på brødbitene, drypp over litt olivenolje og stek dem under grillelementet til de begynner å smelte og får en fin farge.

Rist sammen eddik, olje, salt og pepper.

Anrett bacon, kylling og brød med ost på salaten og drypp over dressingen.

Server straks.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!