Pølseform
Vår spennende pølseform er både lettvint og velsmakende.
(4 porsjoner)
400 g falukorv, røkt kjøttpølse eller vossakorv
1 purre
1 grønn paprika
1 boks mais
1 boks hermetiske tomater
2 dl matfløte
1 ts salt
½ ts pepper
3 ts karri
100 g gulost
Skjær pølsen i skiver, vask og skjær purre og paprika i tynne strimler og hell av væsken fra maisen. Legg grønnsakene i en smurt ildfast form.
Hell over tomatene og matfløten. Krydre med salt, pepper og karri. Rør om. Legg på pølseskivene og strø til slutt over revet gul ost. Stek formen midt i ovnen ved 200° i ca. 20 min.
Server pølseformen med kokt pasta, fullkornris eller kokte poteter. En grønn salat smaker også godt til.
Denne saken ble første gang publisert 28/02 2009, og sist oppdatert 05/05 2017.