(4 porsjoner)

350 g kjøttdeig av kylling

2 båter hvitløk

1 ss smør

1 boks hermetiske tomater

1 ts chilipulver

1 kjøttbuljongterning

1 boks hvite bønner

1 dl persille

3 dl matyoghurt

½ ss hvetemel

Rens og hakk hvitløken. Stek kjøttdeigen i smør i en stekepanne. Legg i hvitløken og la den frese med. Ha alt over i en gryte.

Tilsett hakkede tomater, chilipulver og smuldret buljongterning.

Skyll bønnene og la dem renne av litt. Bland bønnene i gryten og la alt koke 2-3 min.

Rør i hakket persille og halvparten av yoghurten blandet med hvetemelet.

Kok raskt opp og server med salat og resten av matyoghurten.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!