(4 porsjoner)

4 kyllingfileter

1 båt hvitløk

1 ss ingefær eller 1 ts malt ingefær

1 rød paprika

ca. 15 aspargesbønner eller 2 dl frosne

ca. 200 g ananas

½ purre

SURSØT SAUS:

3 ss soyasaus

1 dl ananasjuice

1 dl hønsebuljong (utblandet)

Ca. 2 ½ ss tomatpuré

Ca. 1 ½ ts maisennamel

1 ss vineddik

1 ss sukker

Skjær kyllingfiletene i tynne strimler og stek hurtig sammen med hvitløk og ingefær i en wok eller i en stor panne til kjøttet er hvitt.

Tilsett strimlet paprika, aspargesbønner og ananas og purre i biter.

La det surre et par minutter til grønnsakene er så vidt møre.

Bland sammen soyasaus, ananassaft, tomatpuré, buljong og maisenna.

Hell det over kjøttet og grønnsakene og kok opp. Smak til med eddik og sukker. Server med ris.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!