(6 stk.)

2 egg

140 g sukker

60 g hvetemel

140 g smør

70 g mandler

MULTEKREM:

3 dl kremfløte

2-3 dl Noras hjemmelagede multedessert

ev multesyltetøy

en liten skvett multelikør

Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn smeltet, avkjølt smør, vekselvis med hvetemelet. Tilsett finhakkede mandler til slutt. Lag seks kaker av røren ved å sette røren med skje på et bakepapirkledd stekebrett. Husk godt mellomrom mellom hver kake, de flyter en del utover.

Stek kakene ved 200° i 10 min på midterste rille.

Løft dem opp fra brettet med en stekespade, mens de enda er varme og form dem til kurver over egnede små boller eller krus. La kakene avkjøles helt før de løftes av koppene.

Pisk kremen og vend inn multesyltetøy eller lignende.

Fyll kurvene rett før servering ellers vil de bli myke og miste formen.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!