TIPS

Plukk ut fine bær og hele ripsklaser, legg dem forsiktig på et brett dekket med plastfolie og sett dem i fryseboksen. La bærene fryse helt inn. Legg dem forsiktig i en mindre boks og sett dem tilbake i fryseboksen. Da har du alltid fine bær å pynte kakene dine med.

(16 biter)

3 egg

400 g sukker

120 g hvetemel

6 ss kakao

2 ts vaniljesukker

½ ts salt

250 g usaltet smør

3 dl crème fraîche

1 boks Nugatti Air

Pisk egg og sukker luftig. Ha i siktet hvetemel, kakao, vaniljesukker og salt. Tilsett smeltet, lett avkjølt smør til slutt. Ha røren i en bakepapirkledd rund form eller liten langpanne 20 x 25 cm, og stek ved 180° i 30 min på nederste rille.

Stivpisk crème fraîche og vend inn Nugatti Air. Ha moussen i en sprøytepose. La den gjerne ligge en times tid i kjøleskapet før den skal brukes.

Skjær kaken i stykker og server den helst sammen med iskrem, frukt og bær. Sprut litt mousse på toppen. Farlig godt!

Her får du 3 oppskrifter til:

Tusenbein-muffins

Mandelkurver med godt følge

Festlig kransekake

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!