(8 porsjoner)

6 dl matfløte

3 ts vaniljesukker

4 plater gelatin

½ beger Kesam vanilje

200 g hvit sjokolade

MANGO- OG PASJONSCOULIS:

3 dl Nora smoothie med mango og pasjonsfrukt

3 gelatinplater

50 g mørk eller hvit sjokolade

litt bobleplast

Hvit sjokoladepannacotta:

Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 min. Kok opp matfløte, rør inn vaniljesukker. Hell av vannet på gelatinplatene og tilsett gelatinen i den varme fløten mens du rører. Bland inn grovhakket hvit sjokolade og rør godt til den er smeltet. Sett kjelen i kaldt vannbad noen min, rør av og til. Helles i små serveringsglass og settes i kjøleskapet i 4 t.

Mango- og pasjonscoulis:

Bløtlegg gelatinplater i kaldt vann i ca. 5 min. Varm smoothien i en kjele. Hell av vannet på gelatinen og rør ut platene i den varme smoothien. Avkjøl litt i kaldt vannbad. Fordeles og helles på toppen av den kjøleskapskalde pannacottaen. Settes kaldt 1 t før servering.

Boblesjokolade:

Smelt sjokoladen i vannbad. Fordel sjokoladen på en bit bobleplast, settes i kjøleskapet. Løsne forsiktig sjokoladen og brekk den i biter. Settes på høykant i glassene ved servering.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!