(4 porsjoner)

½ kg poteter

1 ss smør eller margarin

2 ss olivenolje

5 sjalottløk

100 g bacon

1 dl matfløte

2 ss hakket kruspersille

2 ss nyrevet parmesan

1 ts salt

½ ts nykvernet pepper

Kok potetene 5-10 min slik at de blir litt møre. Riv potetene på rivjern. Brun smøret sammen med olivenolje i stekepannen og ha i finhakket sjalottløk og bacon skåret i småbiter. La det steke i noen minutter før du tilsetter potetmassen, fløte, kruspersille og revet parmesan. Strø på salt og pepper. Bland godt og la röstien steke i ca. 10 minutter på middels varme. Bruk et stort lokk til å snuröstien. La den stekevidere et par min.

Serveres med dryss av parmesan og friske urter.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!