(6 stk.)

6 poteter

1 ss smør

1 dl matfløte

2 eggeplommer

½ ts salt

½ ts revet

muskatnøtt

½ ts pepper

50 g parmesan

2 eggehviter

Skrell potetene før de kokes. Hell av kokevannet og mos potetene. Tilsett smør, matfløte, eggeplommer, krydder og revet parmesan. Rør godt. Avkjøl. Stivpisk eggehvitene og rør dette forsiktig inn i potetmosen.

Ha mosen over i 6 smurte muffinsformer eller et muffinsbrett. Stekes midt i ovn ved 225° i ca.15-20 min.

Potetpuffene smaker deilig ved siden av retter av kjøtt, hvitt kjøtt og fisk eller som selvstendig rett med salat og ferskt brød til.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!