Kylling- og pastasalat
Prøv denne kylling- og pastasalaten i helgen. Den passer perfekt som en rask og lettvint rett til kveldskosen.
(4 porsjoner)
150 g pasta
300 g kyllingfilet
4 tomater
½ agurk
1 rød paprika
2 dl mais
2 dl ruccolasalat
2 dl crème fraîche
2 ts karri
salt og pepper
Kok pasta som anvist på pakken, og avkjøl den.
Stek kyllingfileter eller annet kyllingkjøtt i litt smør, og avkjøl. Del så kyllingkjøttet i biter.
Skjær tomat i båter, agurken i terninger og paprikaen i strimler. Hell av vannet på maisen. Vask og tørk ruccolasalaten. Ha så alle ingrediensene til salaten i en bolle og bland alt godt sammen.
Tilsett karri i crème fraîche og smak til med salt og pepper.
Server sausen til salaten, gjerne sammen med godt brød.
Denne saken ble første gang publisert 01/08 2008, og sist oppdatert 05/05 2017.