(4 porsjoner)

150 g pasta

300 g kyllingfilet

4 tomater

½ agurk

1 rød paprika

2 dl mais

2 dl ruccolasalat

2 dl crème fraîche

2 ts karri

salt og pepper

Kok pasta som anvist på pakken, og avkjøl den.

Stek kyllingfileter eller annet kyllingkjøtt i litt smør, og avkjøl. Del så kyllingkjøttet i biter.

Skjær tomat i båter, agurken i terninger og paprikaen i strimler. Hell av vannet på maisen. Vask og tørk ruccolasalaten. Ha så alle ingrediensene til salaten i en bolle og bland alt godt sammen.

Tilsett karri i crème fraîche og smak til med salt og pepper.

Server sausen til salaten, gjerne sammen med godt brød.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!